Op zoek naar grote collage maken app?

Gratis Fotocollage Software Apps Downloaden.
CollageIt is een freeware programma waarmee mooie collages gemaakt kunnen worden van uw eigen digitale foto's. De software is geschikt voor Windows en Mac desktopsystemen en er is ook een mobiele iOS app voor iPhone en iPad beschikbaar. U kunt kiezen uit een aantal standaard vormen om de foto's' in een collage te plaatsen. Naast de gratis versie van CollageIt kunt u ook de Pro-versie kopen. Hiermee worden alle beperkingen opgeheven en kunnen grote collages geƫxporteerd worden. CollageIt heeft de volgende kenmerken.: collages maken van uw digitale foto's.,
11 beste fotocollage apps TechReview.
Je kunt namelijk zelf filters aanpassen, je foto op honderden manieren bewerken, tekst toevoegen en in de app een foto maken. Daarom is PicsArt een van de meest complete apps op de markt, en beschikbaar voor alle systemen! Verkrijgbaar op: iOs, Android, Windows Prijs: gratis met in-app aankopen. Canva Collage Templates. Canva heeft talloze collage ontwerpen die er stuk voor stuk geweldig uitzien en makkelijk zijn in gebruik. Je kunt je collages nog extra opleuken met Canvas grote selectie aan effectjes, filters, lettertypes, vormen en meer.
Beste apps om fotocollages te maken voor iPhone en iPad.
Pic Jointer Foto Collage maken gratis, iPhone/iPad, iOS 9.3 Pic Jointer is vergelijkbaar met Moldiv en heeft ontzettend veel verschillende frames om je fotos in te zetten. De app heeft geen uitgebreide functies waardoor je op een snelle manier een mooie collage kunt maken.
Pic Collage Downloaden Gratis Fotocollage App.
Met deze gratis app kunt u heel makkelijk een schitterende collage van uw foto's' maken, die u ook nog kunt verfraaien met veel verschillende achtergronden en teksten. Op deze manier maakt u niet alleen uzelf blij, maar ook uw vrienden en familie, die zo op een extra leuke manier naar uw foto's' kunnen kijken.
Maak de mooiste iPhone fotocollages met deze 5 apps.
Wil je een collage maken op de iPhone, bijvoorbeeld met fotos van een dag of evenement, dan zijn daar verschillende oplossingen voor. Wij lichten de 5 beste collage apps uit. Layout van Instagram is een enorm simpele oplossing voor een fotocollage. In de volledig gratis te gebruiken app selecteer je maximaal negen fotos die in een grid worden geplaatst.
Pic Collage Photo Editor in de App Store.
Bekijk in iTunes. Pic Jointer Foto Collage maken. Foto en video. Bekijk in iTunes. Foto en video. Bekijk in iTunes. Foto Collage Collageable. Foto en video. Bekijk in iTunes. Bekijk in iTunes. Deze app is voor iPhone en iPad ontwikkeld.
Mixoo Fotos Collage Maken in de App Store.
Piczoo Foto editor, Pic Collage Maken effecten. Foto en video. Bekijk in iTunes. Bekijk in iTunes. Deze app is voor iPhone en iPad ontwikkeld. Categorie: Foto en video. Grootte: 133 MB. Talen: Nederlands, Arabisch, Duits, Engels, Fins, Frans, Indonesisch, Italiaans, Japans, Koreaans, Maleis, Portugees, Russisch, Spaans, Thai, Trad. Chinees, Turks, Vereenv. Chinees, Vietnamees, Zweeds. Ontwikkelaar: Xin Li. Compatibiliteit: Vereist iOS 8.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch. Top inapp aankopen. Monthly Subscription 499., Ultieme pakketten 449., Grote bundel 899.,
Maak online fotocollages.
Voeg foto's' toe zonder uploaden en maak online je eigen collage die je daarna kunt bewaren en delen. Deze tool werkt op PC's, tablets en smartphones iOS en Android. Gebruik de site zonder registratie en maak Facebook, Google of Twitter omslagen en header collages.

Contacteer ons