Meer resultaten voor collage maken in photoshop

Hoe maak je een collage in Photoshop? DeFotoblogger.
In het Menu Bestand Exporteren Opslaan voor web verouderd pas aan in dialoogvenster JPEG, Normaal en kies een Afbeeldingsgrootte OK. Manier II: 3 fotos als collage door middel van een template.: Het voordeel van het maken of gebruiken van een template is dat de toe te voegen fotos als Slim Object in het frame worden gezet en mits opgeslagen als PSD of TIFF later, ook na te zijn opgeslagen verschoven en qua grootte aangepast kunnen worden, zonder dat er pixelvorming optreedt. Op het internet zijn zowel gratis als betaalde templates te downloaden. Dit is een mooie link voor gratis templates voor Photoshop.
Collages en montages maken Photoshop, Photoshop Elements.
U kunt op allerlei manieren een collage of montage maken in Adobe Photoshop of Photoshop Elements, maar de volgende methode is het eenvoudigst. Door de onderstaande stappen te volgen, voegt u elke nieuwe afbeelding als een afzonderlijke laag aan de collageafbeelding toe.
Foto collages.
Ik denk er over om van iedere maand een leuke foto te pakken en daar een collage je van maken. Berichten: 73 Lid geworden op: 08 Aug 2009, 1134: PSP ervaring: Beginner. Re: Foto collages. Bericht door Photocrack 11 Aug 2009, 0105.: he mister X., dit doe je in Photoshop met.:
Collage maken.
Je kunt bijvoorbeeld een collage maken met behulp van Photoshop Elements. In Photoshop Elements zit een ingebouwde functie waarmee je in een handomdraai een mooie collage maakt. Maar je kunt ook een nieuw bestand creƫren en hierin zelf fotos zetten en voorzien van mooie kaders.
FotoJam Tip Collage maken in Photoshop CC deel 1 van 2 YouTube.
80 videos Play all Engels Kerstliedjes 2017 Beste Kerstmuziek in 2017 RedMusic: AquaBeats. FotoJam Tip: Collage maken met Photoshop Elements Duration: 914. FotoPlezierCursussen 2756, views. FotoJam Tip Zwart/Wit deel 2 van 2: Belichting en contrast in Photoshop CC Duration: 909.
Collage maken van 9 foto's' gratis frame.
Collage maken van 9 fotos in Photoshop Elements. In deze videoles zie je hoe je de basis voor de collage maakt, hoe je de fotos plaatst en hoe je witte kaders om de fotovakken maakt. In Photoshop maak je deze collage op een vergelijkbare manier.
Kosmic Fox.
Search Search Search. Makkelijk collages en moodboards maken in Photoshop. Je hebt het vast weleens gemaakt voor een blogpost: Een collage, een moodboard of inspiration post. Voor een My week in pictures of een wishlist bijvoorbeeld. Dit kun je doen door iedere foto te verkleinen, naast elkaar te slepen en bij te knippen.

Contacteer ons