Op zoek naar foto collage online maken?

Fotocollage maken met Picassa.
Picasa voor de Mac. In Picasa kunt u uw foto's' beheren in een apart album en ze online bekijken of bewerken. Deze keer gaan we dieper in op de mogelijkheid van Picasa om van uw foto's' een leuke collage te maken. Start Picasa op. Misschien hebt u het uzelf extra eenvoudig gemaakt en staan alle foto's' die u tot een collage wil verwerken reeds in 1 map bij elkaar. In dat geval hoeft u enkel op de knop Fotocollage maken onder de mapnaam te klikken. Is dat niet het geval en staan uw foto's' in diverse mappen, dan bladert u door uw bibliotheek en selecteert u alle foto's' die u in uw collage wil verwerken. De geselecteerde beelden verschijnen in miniatuurweergave in het kader onderaan. Klik in dit kader op de knop Geselecteerde items vasthouden en herhaal deze stap voor elke foto die u in de collage wilt verweken.
Webwijzer.nl Online fotocollage maken.
Tegen betaling zijn meer templates verkrijgbaar. Pixlr Express is een online fotoprogramma waarmee je rechthoekige collages kunt maken: klik op Collage. Er is een set robuuste templates, die aan te passen zijn met schuifbalken. Om een foto toe te voegen klik je op het teken.
Maak online fotocollages.
Voeg foto's' toe zonder uploaden en maak online je eigen collage die je daarna kunt bewaren en delen. Deze tool werkt op PC's, tablets en smartphones iOS en Android. Gebruik de site zonder registratie en maak Facebook, Google of Twitter omslagen en header collages.
FotoJet Gratis Online Fotocollage Maken.
Fotojet is helemaal gratis te gebruiken, maar er is nog een premium-versie waar u voor moet betalen, die u wel veel meer mogelijkheden biedt. Fotojet is online beschikbaar in iedere browser. De drempel om Fotojet te gebruiken is erg laag. U heeft namelijk geen account nodig en u hoeft niet in te loggen om er gebruik van te maken. Uiteraard is het wel mogelijk om in te loggen, zodat u uw eigen profiel maakt en uw vorderingen of instellingen bewaart. Fotojet werkt behoorlijk simpel en als u op de pagina bent aangekomen dan heeft u drie mogelijkheden: een ontwerp maken, een collage maken of een foto bewerken.
FotoCollage maken met je leukste foto's' EasyCollage.
Of maak zelf een collage met eigen foto-indeling met behulp van onze eenvoudige online collagemaker. Bekijk alle ontwerpen. 9.3 / 10 gebaseerd op 583 reviews. Klanten over EasyCollage. Snel en goede kwaliteit. Site is heel gebruiksvriendelijk. Makkelijk om een leuke collage van je foto's' te maken. Nu de 2e keer dat ik gebruik maak van de site en weer heel tevreden. Frederique uit Zeist Lees alle reviews. Gebruiksvriendelijk programma, duidelijke uitleg en een prachtig mooi resultaat waar ik heel blij mee ben. Ook nog eens supersnel bezorgd donderdag besteld, vrijdag in huis. Marieke uit Alphen aan den Rijn Lees alle reviews. Snelle levering, kwalitatief zeer goed. Bij ontvangst collage zagen de foto's' er scherper uit dan op het beeldscherm tijdens het maken. Erg tevreden, voor de 2e keer een collage gemaakt en dat gaan er zeker nog meer worden. Linda uit Heemskerk Lees alle reviews. Zomerhofstraat 71 / 120. 3032 CK Rotterdam. Fotocollage Foto collagemaker.
Gratis fotocollage maken fotocollage-maken.net.
Nadat je jouw favoriete fotos hebt geüpload, kun je volgens je eigen voorkeuren de beschikbare sjablonen en lettertypen selecteren en gratis je collage maken. Nu fotocollage maken. Jouw fotocollage gratis delen. Nadat je jouw fotocollage online hebt gemaakt, kun je deze via Facebook delen en als E-card verzenden, of gratis als PDF of JPG-bestand downloaden.
Collagemaker: maak gratis jouw eigen collage!
Maak jouw eigen fotocollage gratis met de collagemaker. Maak jouw fotocollage gratis online en dat zónder fotocollage-programma. Zo kun je de layout van je collage zelf ontwerpen of gebruik maken van een toepasselijk thema. Voeg je foto's' eenvoudig toe in één van jouw favoritete designs, het is mogelijk om tot wel 81 foto's! toe te voegen. Kies voor het ontwerp dat bij jou past: kies voor een kleurrijke achtergrond of gebruik juist een persoonlijke foto als achtergrond.
Photovisi Fotocollage Gratis Online Fotocollage Maker Photovisi.
Eens je collage af is, kan je het downloaden en met de wereld delen! Gemakkelijke Fotocollages met Photovisi. Fotocollages maken met onze gebruiksvriendelijke hulpprogramma is de eenvoudigste manier om verbluffende resultaten te verkrijgen. Je hebt totale vrijheid over de weergave van jouw foto's' door ze bij te snijden, ze te vergroten/verkleinen of er effecten aan toe te voegen.

Contacteer ons